2.12.2012 0 kommentarer

Klipper och klistrar

Klipper och klistrar fast inte vid pysselbordet utan jag har fastnat framför datorn. Hittar massor av tjusiga saker på pinterest och blir frustrerad över att scrapprylarna jag verkligen gillar inte finns att få tag på i sverige och frakt till vårat lilla land kostar oftast en förmögenhet. Så nu tog jag saken i egna händer och tänkte fixa mig lite schyssta journaling kort. Men så tog ju färgen i skrivaren slut också. Bra där! Men men jag klipper och klistrar vidare på min älskade lilla mac. Här är första utkasten. Måste fixas lite men jag va för lat för att koppla in min penna till datorn så ni får ta det lite för vad det är.







Farligt att sitta framför datorn. Tiden bara flyger iväg. Poff sa de så va de snart söndag kväll och jobb och ny vecka som väntar. Mera helg tack. Hoppas ni har hunnit pyssla lite i helgen hörrni.
2.07.2012 0 kommentarer

Kreativt kaos och sneakpeak

Mycke på gång just nu...eller ja som vanligt. Nytt jobb på gång igen. Ska bli kanonskoj och imorn är det min dag i tonic bloggen och här kommer en liten sneakpeak på vad jag har på gång där.



och tack vare pinterest så har jag inspiration till sisådär 20 layouter. Vilket resulterar i kaos...fast kreativt sådant. Så mycket ideer som jag vill testa så här ska beställas mera kort ikväll...det räcker ju inte med högen jag redan har som ligger snällt och väntar. Oooo nej. Det räcker då rakt inte. Tur att just den delen att beställa kort är en av dom billigare delarna i det här intresset. Med tanke på alla kort jag beställer i olika storlekar och utföranden. Photoshop hallelulja!
Så här ser i alla fall mitt skrivbord ut en dag som denna. Ska även tillägga att det är en grind in till detta rum.....mohahahah. För Axl bara älskar att riva ner allt, vilket hans väldigt "organiserade" mamma inte är fullt så förtjust i.

2.05.2012 2 kommentarer

Lite mera tid tack

Kan jag be att få några extra timmar per dygn, alternativt klara mig på fyra timmar sömn. Vill göra alldeles för mycket på ett dygn. Skulle ju vara bra att kunna scrappa lite snabbare också. Uh va gnälligt! Har i alla fall fått till en LO denna helg. I ett lite skumt format dock. Hade ett färdigt papper som befann sig någonstans mellan 30X30 och A4 så jag körde på det helt enkelt. Får lite prestationsångest måste jag erkänna. Finns så himla många duktiga scrappare och man undrar om man någonsin kan bli lika bra.
Nä nu ska jag sluta gnälla och gå och pyssla lite kanske. Men först....tada!






Ursäkta bildkvaliten...min kamera och jag är inte polare just nu brist på lampor i mitt hem hjälper inte heller. Nä kan tydligen inte sluta gnälla =) Hade slut på vellum wich aj lööööv så jag tog.....bakplåtspapper.....fast det kanske man inte ska säga högt? Vågade i alla fall skriva för hand på denna också. Skrivmaskinen låter så förbaskat å ja ville inte väcka min lille magsjuke huligan. Annars är jag och skrivmaskinen bästa polare.
 
;