2.05.2012

Lite mera tid tack

Kan jag be att få några extra timmar per dygn, alternativt klara mig på fyra timmar sömn. Vill göra alldeles för mycket på ett dygn. Skulle ju vara bra att kunna scrappa lite snabbare också. Uh va gnälligt! Har i alla fall fått till en LO denna helg. I ett lite skumt format dock. Hade ett färdigt papper som befann sig någonstans mellan 30X30 och A4 så jag körde på det helt enkelt. Får lite prestationsångest måste jag erkänna. Finns så himla många duktiga scrappare och man undrar om man någonsin kan bli lika bra.
Nä nu ska jag sluta gnälla och gå och pyssla lite kanske. Men först....tada!


Ursäkta bildkvaliten...min kamera och jag är inte polare just nu brist på lampor i mitt hem hjälper inte heller. Nä kan tydligen inte sluta gnälla =) Hade slut på vellum wich aj lööööv så jag tog.....bakplåtspapper.....fast det kanske man inte ska säga högt? Vågade i alla fall skriva för hand på denna också. Skrivmaskinen låter så förbaskat å ja ville inte väcka min lille magsjuke huligan. Annars är jag och skrivmaskinen bästa polare.

2 kommentarer:

Anita/AniLi sa...

Hej Hanna, håller med dig; mera tid vore inte så dumt!
Tycker allt att du är duktig på att få mycket gjort med tanke på allt du har runt omkring dig. Fina saker dessutom och denna layouten var ju läcker. Vilken fart och fläkt du fått fram, den randiga papperet är perfekt.
Så bra att du vågade skriva för hand, det gör det hela mer personligt.
Kraaam

Anonym sa...

Scrapkonstnär al'a de luxe e jämt precis vad du är Hanna!
Oj va fina saker du gör och en sak som slog mig är att va svin kul
för A och ha allt detta sen i sitt vuxna liv. :)
Långt dit men ändå.
Kram fr stora stygga syster yster/M

Skicka en kommentar

 
;