1.29.2012 1 kommentarer

Pinterest addicted

Herrejissanes va jag är fast...helt totalt superlimmad fast. Jag har gått blivit en Pinterest junkey. Så mycket inspiration på ett och samma ställe. Önskar att dygnet hade fler timmar. För en scrapnörd som jag finns det ju hur mycket som helst att glo på.









Kan sitta hur länge som helst. Så back to my drug of choise.
1.23.2012 1 kommentarer

Tonic och skilsmässa

Ja alltså inte gin och tonic utan Tonic Studios. Hoppas att ni inte har missat Tonic Studios svenska blogg. Jag bloggar där på onsdagar och har verkligen förälskat mej i deras prylar. Bra priser har dom också. Detta är vad jag har gjort senaste veckorna för Tonic.











Måste även meddela att jag ligger i fejd med min Martha stewart cirkelskärare. Funderar allvarligt på att ta ut skilsmässa för nu skär den mer ovaler än cirklar. Nån som har nått tips på en bra mackapär som faktikst skär cirkliga cirklar?

Nu ska jag gå och ta itu med ett galet och trotsigt litet busfrö som är alldeles för påhittig för mitt humör.
1.21.2012 2 kommentarer

Nedräkningen har börjat

Nedräkningen har börjat. Japp det har den. Till scrapmässan första helgen i mars. I Karlstad...å dä ä ju liksom precis runt hörnet från mej. Löv it. Ska dessutom hjälpa till i Cili in papers monter. Ska bli väldans sköj kan ja säga. Sen så ska jag väl försöka springa runt lite som en yr höna i resten av montrarna. Jag VET att jag kommer att hinna med att tråna äver en Sill åsså när jag är där. Får väl se om inte närmsta bank (läs sparkonto) kan länsas lagom till mässa.

Ja nä men då vet ni vart ni kommer att hitta mej 3-4 mars i alla fall....ses vi där eller?

Lyckades faktiskt knåpa ihop en layout mellan allt Tonic Studio pysslande. Okej jag har faktiskt använt Tonic stansar på denna också men det är ju för att jag är så löjligt förtjust i dom.


1.15.2012 0 kommentarer

Jobbar bra under press

Jobbar som allra bäst under press. Jag är typen som skriver ett tio veckors examensarbete på två veckor eller får till det allra bästa kortet i ren panik. Vad som däremot aldrig går att rädda upp är dom halvtaskiga korten som man tvingas ta i halvt mörker innan man ska ge bort kortet i fråga. Lär mig aldrig. Å vinter mörkret gör ju ingenting för min kamera kan jag säga. Vi är inte riktigt polare just nu jag och min olympus. Min pappa fyllde sextio i veckan och igår firade vi honom. Kortet fixades till lite sisådär i sista stund men jag bidde himlans nöjd i alla fall.



1.08.2012 0 kommentarer

Galenskap och sneak peak

Nej tomten kom inte med en sillouette eller hur fasen de nu stavas till det nyströmska hemmet denna julen. Tomten måste helt enkelt ha blivit antingen senil eller felinformerad. Men jag har hört ryktas att någon fyller år i februari...kan till å med tänka mej att hoppa över ett par år och fylla jämt om det på något sätt skulle öka oddsen. Bitter som jag är över sillens frånvaro bestämde jag mig för att jag klarar mig minsann utan. Sagt och gjort. Puckot klippte ut ordet julafton...KLIPPTE! Sen fick jag ju givetvis kladda lite färg på kanterna för att dölja mitt kassa handlag. På långt håll är det i alla fall okej...men inte en gång till. Här ska sparas, pantas, säljas och eventuellt hyr jag ut maken. Jag behöver en Sill.



Resten av LOn får ni hålla utkik efter på Tonic Studios blogg Adjö
1.05.2012 0 kommentarer

Nytt år...nytt jobb


Är så attans glad för jag har fått ett jobb. Tjohooo! Ska fira hela helgen. Känner på mig att det blir ett väldans bra år det här. Nytt jobb, DT uppdrag för Tonic studios och hushelvetet är så gott som klart! Fy va bra. Min lille goe huligan ska börja gå längre dagar på dagis...usch säger jag...fast jag tror att han tar det med ro...han älskar ju dagis. Bara jag som behöver döva mitt dåliga samvete med lite scrapping tror jag.
Ni har väl förresten inte missas Tonic Studios tjusiga blogg? har gjort lite julkort å en påse knäck som nästan tog knäcken på mig, för Tonic. Men....nu snart kommer det LO´s så håll utkik.

Detta är vad jag har fixat och donat med hittills.









0 kommentarer

Wohooo....jag vill ha!

Spana in detta...inget dåligt candy att sätta tänderna (händerna) i.



Tävla här.
1.02.2012 1 kommentarer

Mammas bebis


Höll i er nu för nu har här grävt i arkivet...rensar och försöker få lite ordning och snubbla över två av dom allra första layouterna jag gjorde. MIn alldeles nyfödda lilla bebis! Usch va han växer. Dessa två gjorde jag hur som haver innan jag ens hajat att det fanns en hel uppsjö av scrapprylar att kasta sina pengar på. Hade väl på min höjd handlat lite på panduro men de gick det med liksom.
Så håll i hatten för här kommer nybörjarns LOs.





Skäms nästan lite =)
0 kommentarer

Nytt år...ny outfit

Jajemen, här har det möblerats om och krånglat runt och hepp! Nu ser bloggen ut så här istället. Det finns väl några små detaljer att ordna med här och där men håll till godo tills dygnet åtminstone får en extra timmer eller två. Gott Nytt år på er allesammans och jag vill bara påminna er om att jag tycker det är kanoners att nån överhuvudtaget kommer hit och läser mitt klotter.
 
;