11.26.2011

Kors i taket

Ja, kors i taket. Grinchen har gjort julkort. Två dessutom....och jag ska göra fler. Tror inte jag har feber, pulsen är hyfsat normal och JA...alla piller är tagna i rätt ordning idag med. Så HUR hamna jag här...i julkortsträsk? Skickar ju aldrig julkort, är inte speciellt förtjust i att få dom, föraktar kuvertet posten envist skickar ut att lägga dom i och jag har svurit på att inte terrorisera släkt och vänner med förnedrande bilder på min son med glada julhälsningar på. Lik förbannat så är jag nu här...och jag tycks ha tejpat in mig i ett hörn, för gör jag korten så måste jag ju skicka dom...eller?

Kul är det att göra dom också...men det tänker jag inte erkänna igen...inte ens under tortyr. Ja ja svärmor kommer i alla fall att bli väldans lycklig. Hon gillar att få kort. Så kort ska hon få. Och ni övriga....passa er. Grinchen kanske skickar ett till er också...mohahahaha

1 kommentarer:

Lilo sa...

Jättefina!!! =)
Och jag skrev en kommentar till dig i Mollybloggen... OA är på väg! =) I Stockholm nu. Bara det har sorterats klart där skickas det ut. Så kanske imorgon? Paketet väger över 20 kg!!!

Skicka en kommentar

 
;