12.30.2011 1 kommentarer

Bloggcandy

Riktigt riktigt fin fint paket från Tonic studios kan bli ditt....å höll i er nu det är värt 1200 kr! Så bege er till Tonic Studios tjusiga svenska blogg å TÄVLA ögonaböj.

12.28.2011 1 kommentarer

Tonic studios

Wohooo..På julafton drog Tonic studios svenska blogg igång och jag halkade in och blev dt medlem. Onsdagar är min dag och eftersom det i dag råkar vara just onsdag så hittar ni mig där idag =) Kan även meddela att dom andra dagarna är kanoners dom med för det är inget dåligt gäng vi är inte.
Så ta en titt här.
12.27.2011 0 kommentarer

Prinsen av Julen



12.08.2011 0 kommentarer

Väntar å väntar å väntar

Ja jag väntar...väntade till å med lite för mycket och brände en halv plåt bullar i ugnen. Så vad väntar jag på...jo. October afternons farmhouse och holiday style hos mollys. Å under tiden jag väntar så hittar jag massor av annat att lägga i kundkorgen. SKa böna och be att det skickas redan idag...tror ni dom tar mutor?
12.07.2011 0 kommentarer

Messiiii

Eller ja alltså inte messi som i fotbollsspelaren utan mer messi som i en herrans jädra röra på mitt pysselbord. Behöver mer plats. Mer förvaring. Nej..jag har inte för mycket grejer...kan man aldrig ha! Men nu krävs det nog lite mera hyllor....ska rota i vrårna å se va som dyker upp. Grinchen har sedan sist både julpyntat och gjort julkort...samtidigt som jag har försökt att hålla min huligan från ljusstakar och julpynt, inte lätt...inte lätt alls. Blir nog galen innan julhelgen ens anländer. Så mycket jag vill göra och så lite tid. Men men påt igen. Här kommer ett enkelt...väldigt enkelt litet julkort...helt i sann grinchen anda.

 
;