11.26.2011 1 kommentarer

Kors i taket

Ja, kors i taket. Grinchen har gjort julkort. Två dessutom....och jag ska göra fler. Tror inte jag har feber, pulsen är hyfsat normal och JA...alla piller är tagna i rätt ordning idag med. Så HUR hamna jag här...i julkortsträsk? Skickar ju aldrig julkort, är inte speciellt förtjust i att få dom, föraktar kuvertet posten envist skickar ut att lägga dom i och jag har svurit på att inte terrorisera släkt och vänner med förnedrande bilder på min son med glada julhälsningar på. Lik förbannat så är jag nu här...och jag tycks ha tejpat in mig i ett hörn, för gör jag korten så måste jag ju skicka dom...eller?

Kul är det att göra dom också...men det tänker jag inte erkänna igen...inte ens under tortyr. Ja ja svärmor kommer i alla fall att bli väldans lycklig. Hon gillar att få kort. Så kort ska hon få. Och ni övriga....passa er. Grinchen kanske skickar ett till er också...mohahahaha

11.23.2011 0 kommentarer

Nytt Nytt Nytt

Händer mycket spännande här nu...får redan på inom kort om jag får mej att stycket nytt jobb....å då ska mammas lilla lilla bebis (18 månader) gå på dagis jättemycket mera än nu. Det gör lite...eller nej...jätteont i mammahjärtat. Det spelar ingen roll att det inte är heltid utan bara 80 % eller att han stortrivs på dagis. BUhu!!!!

Duktig är han också min lilla prins han lär sig jättesnabbt säger dom på dagis...å då blir man ju så stolt så att man nästan går sönder och samtliga inre organ hamnar på golvet och då behöver man mycket våtservetter vill jag lova. Så därför håller man sig och säger inte att "ja jag vet min unge är den bästa ungen som vandrat på denna jord" utan man ler och skryter för familjen istället. Eller här...för er. För han är ju den bästa ungen på jorden...så är det ju bara.

Kan dock inte förlika mig att köksstolarna står uppställda på bordet för att den lille herrn inte ska klättra och slå ihjäl sig. Jag menar vi har tydliga regler, rutiner, han äter själv, somnar i sin egen säng varje kväll, förstår vad man säger, dukar av bordet, plockar in i diskmaskinen, hjälper till att klä på sig, hjälper till med allt man ber om och är glad och mysig och generös ( sa jag att han är 18 månader?) Men....för det finns ett men. VI kan inte för allt vad vi är värda få ungen att sluta klättra upp på köksbordet. Senast i helgen klättrade han upp när vi inte såg och vi hittade honom skrattandes i sin egen stol som stor en halvmeter från bordskanten. Farligt och tydligen väldigt roligt. Jag ger upp...och därmed får fröken överpedagogisk erkänna sig besegrad av 10 kg huligan.



Ljuvlig är han lik förbannat. Har givit mej i kast semesterbilderna från turkiet. Uuuuh vad ja vill tillbaka. Upptäckte dock att OAs boarding pass inte kanske är riktigt min grej....därför bildar dom hög. Så typiskt mej....men men dom ska nog komma till användning...nån gång...ja lovar...tror jag.
11.20.2011 0 kommentarer

Felinformerad?

Kan någon bara snälla förklara hur det kommer sig att det är första advent om en veckan...när hände detta...eller är det tryckfel i kalendern...och om det är tryckfel hur kontaktar jag tomten för att han inte ska komma på fel dag. Den enda som är glad för denna novemeber är våran värmeräkning. Vi tackar så hjärtligt för plusgraderna. Vet i övrigt inte om det är någon ide att julpynta detta hus. Jag har ju en huligan som endast är tre äpplen hög som är mer vild än tam. Med andra ord så har jag det goaste mysigaste sötaste och charmigast lilla odjuret från platsen där det alltid är väldigt varmt. Han klättrar och pillar på allt han kommer åt. Kan man limma fast adventsljustakarna? Eller skruva kanske....skulle kanske ha färdiga fönsterbräden med fastsatta prylar...sen byter man liksom hela fönsterbrädan efter säsong.

Denna gången bidde de en rak motsats mot den förr LOn. Tycker det är kul att variera mig. Har märkt att jag är usel på att hålla mig till det jag hade tänkt från början. Tvära kast ska de va tydligen. Bilderna är på min lille huligan som äter med samma glädje som alltid. Han ÄLSKAR mat...och han äter allt...utom pannkakor och tårta.
11.13.2011 0 kommentarer

Ahhhhhh

Har denna afton nattan huliganen...precis som alla andra aftnar. I detta hus är det bara mammsen som nattar bebben för sånt är inget för veklingar som tycker synd om plutten så fort han gnäller ( läs min make...sorry..puss ). Har haft en regel i detta hus från starten med lille man, har man gått och lagt sig kommer man inte upp igen för man ska sova, så länge man inte är sjuk eller det brinner. Kan eventuellt bli aktuellt med undantagstillstånd vid jordbävning.

För två månader sedan dumpade vi spjälsängen eftersom Axl tyckte att den var för trång och trasslade in sig i spjälorna. För att undvika fakturer fick han e stor säng. När han bråkade i spjälsängen vid nattning gick jag enkelt därifrån och visade att jag inte ville va med, då gav han sig, jag kom tillbaka och sen somna han. Om jag går nu så går han ju efter. Inte skoj. Så nu e jag fast där tills han somnar. Brukar ta 20 minuter högst. Ingen big deal..ja köpert. Men nu har han kommit på att han ska göra livet surt för mamma. Han skriker inte, han klättrar inte ur sängen, han gråter inte, han gnäller inte...nej vad gör han...jo: han knackar i väggen och skrattar. Ju mer jag säger till och ju argare jag bli desto mer garvar den övertrötta ungen. Tar jag tag i han och visar att nu ska vi ligga här och sova blir han tokkittlig och skrattar ännu mer. Har börjat att bara ignorera honom för oftast tröttnar han på att knacka...men inte ikväll. Övervägde starkt att byta min taktik till "Sluta knacka i väggen för i helskotta" metoden. Den går kort och gått ut på att skrika rakt ut...Ahhhhhh! Lugn aj didnt...men jag ville.

Senaste LOn är lite ute på hal is...inte alls vad jag brukar göra men ibland så måste man testa liksom...å ja tycker nog att det blev rätt okej ändå. Spar man på allt möjligt skräp från semestern så måste man ju använda det...så ja slängde på allt....Ingen white space här inte. Lite kass bild för det ligger en overlay över hela å dän blänker =)

11.06.2011 0 kommentarer

Fullt ös medvetslös

Det scrappas för brinnande livet men bloggandet har liksom hamnat på efterkälken. Håller på att komma ikapp med hela livet känner jag...eftersom lilleman går på dagis regelbundet numera. Jag säger bara hallelulja mina golv har blivit skurade, trappräcket målat, kylskåpet städat, hunden rastad och oh my god jag hinner fixa håret. Im back! hahahah. Sen hann jag vara sjuk i tre veckor också...är inte direkt typen som springer till doktorn men efter att inte ha kunnat svälja något på två veckor fick jag nog. Läkaren hånade mig och förklarade att jag har ju bara ett virus, min make däremot som hade samma virus han fick 5 sorters mediciner och fick inhalera både det ena och andra. Funderar på att kväva honom i sömnen...eller i alla fall hålla för näsan på han i 10 sekunder och sen hånskratta....mohhahahahah.
Här kommer i alle fall en liten LO som man lyckats knåpa ihop när allt annat är gjort =)

 
;