9.28.2011 0 kommentarer

Två galningar

Axl har världens bästa kusin. Det tycker både Axl och hans föräldrar. Match made in heaven helt enkelt. Dom avgudar varandra. Den här LO´n passar dom perfekt, och jag älskar dom här korten på dom. Båda är helvetiska att ta kort på men efter att ha sprungit omkring med kameran och tagit 130 bilder så lyckades jag få båda galningarna att fastna. Skärpan är väl sådär för ingen av dom kan va still och hinna ställa om kameran....not an option.

9.25.2011 0 kommentarer

Sa jag att det är svårt...


sa jag att det är svårt att scrappa just nu? För det är det. Har en liten ettrig huligan som absolut måste assistera. Får han inte det så rycker han av saker eller kastar prylar på golvet. Inte det starkaste superlim står emot min son. Häromdagen glömde jag dra in stolen och fann honom viftandes stående på mitt pysselbord med saxen i högsta hugg. Ahhh..det är ljuvligt med barn. Folk frågar när vi ska ha nästa....ALDRIG




9.22.2011 0 kommentarer

Äntligen!

Har haft OA´s rocket age liggandes ett bra tag nu. Det var kärlek vid första ögonkastet och sen när jag väl fick hem det så visste ja inte va jag skulle göra med det. Rocket age är nog egentligen inte alls min stil. Lite tvärtemot Crates random som jag inte alls va förtjust i från början men som verkligen har varit inspirerande. Men så fick jag till det till slut. Resten av Rocket age kommer nog att resultera i några tavlor till Axls rum. Passar nog bättre där för min del.
Man lär så länge man lever....är ju bara en färskig i scrap sammanhang. Har bara klippt och klistrat i ett år och inte alls speciellt intensivt. Jag har nog precis faktiskt börjat få grepp om vad som är min stil.


9.17.2011 0 kommentarer

App App and away

Jag älskar min nya App....vinegrette. Har till å med betalat för den...det ni. Det är en fotoapp som får bilderna att se gamla ut på typ 300 olika sätt. Har letat länge utan att finna någon som jag faktiskt var nöjd med. Vet att dom bästa foto apparna finns till Iphone men jag har ingen Iphone för jag tycker deras kamera suger. Har en xperia som tar bra bilder istället...för lets face it...har man en ettåring så hinner man inte alltid få upp kameran...men mobilen är ju alltid tillgänglig. På både gott och ont. Finns hur många funktioner som helst men jag är stuck on this one just nu...svart film ram.





Våran fina sessa Elsa
9.14.2011 0 kommentarer

Ready for takeoff

På lördag då drar vi på semester...två ljuvliga veckor i solen...å skadad som man är så tänker man redan på alla fina semester bilder man ska scrappa. OAs boarding pass ligger å väntar. Har även råkat bli förälskad i Crates random. Tyckte först det var lite mycket rosa för min smak (brukar undvika rosa eftersom jag lite genusskada tänker att jag har ju en pojke ). Men nu är jag kär. Tog ett av mina favorit bilder på mina pojkar å slängde dit lite rosa. Inte illa pinkat för en trä häst...fick till och med dit lite svart spets. Gaahh!



Inte så lätt att hinna scrappa numera...min lilla huligan har hittat sin nya passion. Klättring. Kan säga att kreativiteten lätt springer och gömmer sig i valfri barnfri vrå efter att man för sjunde gången på tio minter plockat ner min kära son från köksbordet. Nämnde jag att han även klättrar på hunden. Kan säga så här...Terriern ser inte riktigt det hysteriskt roliga i det så som Axl gör.

Ska börja packa...Moooooot Turkiet.
 
;