8.13.2011 0 kommentarer

October afternoon junkey

Har precis lagt en beställning på boarding pass hos magda.se. Lycklig? Svar JA! Blev helt till mig när jag såg att den hade kommit in...snabb sövde sonen, hyperventilerade, attack beställde och väntar nu otåligt på att beställningen ska landa i brevlådan. Gör lite ont i hjärtat att det är fredag....en hel helg innan den ens skickas gissar jag. BUHU! Löjlig man är! Det här är alla fall vad jag lyckats åstakomma så här i väntans tider. Lite sommar LO´s börjar faktiskt ta form.

8.08.2011 0 kommentarer

Slut på semestern


Jaha då var semestern slut för maken i alla fall...själv ska man inte börja jobba förrän tidigast slutet på oktober då den lilla huliganen ska inskolas på dagis. Lite konstigt faktiskt. Är lärare och förskolelärare och ska ta hand om andras barn men inte mitt eget på dagarna. Konstig värld vi lever i. Jag skulle gärna vara hemmafru. Ingen karriärskvinna jag inte.
Tänk va ja skulle hinna scrappa =)

verkar som att jag har fått upp mitt scrap tempo lite för äntligen så kan jag få klart en LO på sisådär 2 dagar....rekord! Grattis på mej! Fast det gäller inte den här LO´n som min son lyckades riva ner tre gånger innan jag fick tummen ur och satte fast allt =)



Den här bilden är från när vi gifte oss och vår lilla huligan fortfarande låg i magen. Snabbt man glömmer att det fanns en tid då man kunde göra vad man själv ville =)
8.06.2011 0 kommentarer

Anledningen till att vi INTE ska campa

I veckan kom svärmor och min kära make på den briljanta idén att vi skulle låna en husvagn och följa med svärmor och svärfar på en liten mini semester på två dygn för att fiska. Min make började snabbt försöka övertala camping hataren han är gift med genom att referera till hur kul det var att fiska förra gången. Vad han glömde bort att ta med i beräkningen var att vår son då ej var terränggående samt sov 80 procent av dygnet. Nu är han dryga året och mer vild än tam.
Men som den goda fru jag är gick jag motvilligt med på det hela och satte fart att packa.

Vi anländer till vår destination med packning för säkert två veckor. Vi är svettiga, hungriga och på vårt allra bästa campinghumör. NOT. Parkerar åbäket till husvagn snyggt och prydligt framför närmsta parkering förbjuden skylt. Riktigt nära för att liksom gömma skylten för allmänheten. Svärföräldrarna parkerar tätt bredvid med sin husbil och vips så har vi slagit läger och leksaker och grillar dräller omkring tillsammans med ölburkar, fiskespön och ett stycke gnälliga terrier.



Den gnälliga terriern firar sin nyfunna frihet med att rulla sig i fiskrens som legat i en plastpåse i vassen i den härliga sommarvärmen och riktigt gottat till sig. Den gnälliga terriern blir överlycklig över fyndet och visar stolt upp sin nya fina bajsbruna färg samt tillhörande doft. En doft som får våra sopar dagen innan sophämtning att lukta viol och nybakta bullar.
Hundkräket badas...luktar fortfarande...hunden badas igen...luktar ändå. Svärfar beslutar sin för att städa bort terriers fynd från vassen var på han börjar spy. Makens näsa träffas av doften från fiskrenset och ljudet av sin styvfars hulkande. Maken spyr.



Resten av dagen spenderar vi med att springa efter en galen ettåring samt med att fiska. Inte en enda fiskjävel nappar och vi går å lägger oss. Prick klockan sju nästkommande morgon vaknar jag av att sopbilen backar...med tjutande ljud 2 meter från husvagnen. För det är viktigt att varna när man backar ute i ödemarken klockan sju på morgonen. MIn käre son vaknar och så var dagen igång.

Bitter över att jag inte fått leva ut mina pyromanfasoner eftersom den galna ettåringen sällan är still beslutar vi oss för att elda i en stulen gammal tunna sista kvällen. Mitt på parkeringen. Korven grillas på tillhörande stulet skoavtorkargaller.

Senaste LO´n är en hyllning till min lilla hulligans spring i benen.


 
;