7.29.2011 0 kommentarer

Grattis på mej


Tycker för en gångs skull att jag har gjort en bra LO. Är faktiskt lite nöjd denna gång. Lång tid tog den inte heller. Är faktiskt lite i chock om ja ska va ärlig. Inte dom bästa korten men dom är underbar för mig för far och son är så lika i så mycket på dom. Älskar skruvbradsen som jag köpte för ett kraftigt överpris på ebay...gjorde bort mej...men söta är dom ändå. Fick äntligen använda verktygen från crates toy box också som har legat ett tag.
Gör så sär hela tiden när det kommer nån ny kollektion som jag förälskar mig i. Köper utan att tänka och sen ligger den där på skrivbordet hur länge som helst och jag vill nästan inte använda grejerna bara för att då har jag ju dom inge mer.
Borde köpa fler av varje...fast hur kul e det egentligen för plånboken eller för kreativiteten.
okej...erkänner att jag har köpt några dubletter av October afternoons five and dime kollektion för jag blev lite bananas. Ops. Men dom går åt som....jordgubbar i solsken. Men nu är mina crate toybox prylar nästan nästan slut. Buhu. Fast ja har ju min alster kvar.


0 kommentarer

Sommar sommar sommar - höst


Det är härligt med sommar men nej...nu e ja liksom klar med sommarn. Så här är jag jämt...tröttnar lite på värmen och solen och längtar efter hösten. Dessutom regnar det och är alldeles för ostadigt väder för att ja ska va nöjd. Drar desstuom till solen två veckor i september så ja...hösten kan gärna komma fine by me.
Jag längtar efter höstkläder, att handla höstkläder, elda i kaminen, krypa ihop med en filt i soffan och glo på film. Det är mer jag tror jag. Å sen när vintern kommer så gnäller jag igen och längtar efter sommarn. Precis som det ska va!

Tog det här kortet förra sommaren då det var så attans varmt hela tiden. MIn lilla vilding va inte alls gammal när han låg å hade boxningsmatch med sej själv på en filt i skuggan. Ett av mina favorit kort faktiskt. Så himla härliga intensiva färger och min lilla kille är en riktigt liten vilde som aldrig är still och ständigt slår sig. Så det här kortet är right on the money.


0 kommentarer

Min lilla bebis

Usch vad tiden går fort...vill trycka på paus ibland. Min lilla dutt har gått och blivit stor å ska börja på dagis i höst. Konstigt. Han låg ju nyss i magen för tusan. Det här är det första kortet som togs på lill plutten...ja va inte ens där...ja va på operation. Kul! Not! Scrappade efter en skiss i nån gammal scraptidning. Höll på att aldrig bli klar.




0 kommentarer

Turk på Burk


I april i år drog vår lilla familj iväg på vår första semester tillsammans. Till Turkiet, med en 11 månader gammal bebis ( okej han är egentligen ingen bebis längre men ändå...bebis). Låter kanske inte så stabilt men det var det....bortsett från min enorma flygskräck och galna turkar som kastade sig på Axl för att gulla med honom.
Helt underbart. Världens gladaste unge tog flygresa och iskalla pooler med en klackspark. Han levde på banangröt, välling och pommes frites. Vi hängde vid barnpoolen och pimplade drinkar och lillskiten som lärt sig gå några veckor tidigare traskade omkring och njöt. I september drar vi tillbaka. Helt frälst på turkiet. Semestern har hittills resulterat i åtminstone två LO´s. Men vem vet det kan ju bli fler.







0 kommentarer

1 års jubileum


Firar i dagarna mitt 1 år jubileum som scrapnörd. Visste alltid att det bodde en inom mig och att om jag väl släppte ut den så skulle jag vara förlorad i scrapvärlden föralltid. Så rätt jag hade. Inser i alla fall att jag kanske inte är en sån dryg scrappare som jag tror. Har hunnit en hel del senaste året. Trots att jag hunnit flytta, renovera och se min son bli ett. Rotade bland dom gamla layoterna och hittade den här som troligtvis är bland dom första jag lyckades knåpa ihop.



Nammen är vårat namn för nappen. Krångligt värre.
0 kommentarer

Skräp-booking


Skräp-booking säger min man lite hånfullt då han inte riktigt förstår vitsen i att klippa och klistra.
Han förstår inte glädjen i att stirra på ett stökigt skrivbord i flera timmar. Han förstår inte hur tillfredställd man blir när ÄNNU ett paket men papper anländer fast man redan har en stooor hög som bara väntar på att få användas. Han förstår inte vitsen med att låta barnet leva på gröt för att mamma ska ha råd att köpa senaste Martha Stewart stansen. Eller att kronofogden knackar på dörren för att jag bara var tvungen att ja senaste october afternoon kollektionen.
Ja okej jag överdrev kanske lite där men you get the picture. Han delar inte min kärlek till scrappande.

Fast han låter mig hållas. Jag har ett alldeles eget scrapprum, han gnäller sällan när paketen anländer ett efter ett och han klagar inte när hela favorit listan på datorn är fylld av scrappsidor. Fast det är bara en liten del av varför jag älskar honom.

Har äntligen börjat tagit tag i våra bröllopsfoton. Ja det är faktiskt bröllopsfoton...trots avsaknad av vit fluffig klänning och präst. Vi gifte oss hemma i vår hall på nyårsafton 2009. Väldigt vackert i all sin enkelhet. Perfekt.

Första LO´n hittills.



Syns faktiskt inte att det är -20 grader och vi håller på att frysa ihäl
0 kommentarer

Julstämning i Juli

Brukar oftast springa omkring som en vessla med min kamera, men när det är jag som är värdinna så brukar det resultera i väääldigt få kort. Julafton till exempel...jag var överallt och ingenstans....utan kamera.
Fick väl EN okej bild på snorungen under granen och med den ska man sedan föreviga hans första julafton.
Bra jobbat Hanna. Fick i alla fall hem ett ljuvligt rutigt rött papper i brevlådan och poff...så satt ja å scrappade julen mitt i Juli.

Testade dessutom min nya kära old school dymo. Det var kärlek vid första ögonkastet. Lyckades även klottra ner Axls första julklappar på en liten tag. Kanske inte den mest kreativa Lo ja gjort i mitt liv...men what the hell...lite cred måste ja få...den är ju ändå gjord mitt på sommarn.


0 kommentarer

solkräm, semester och scrapp

Lite scrappande hinner jag allt klämma in när min lilla huligan har lagt sig och maken krattar gräs. Det är ju bara det att jag kanske inte är den snabbaste scrapparen i världen. Kan inte den ädla konsten att ta snabba beslut. Här ska det flyttas om dekorationer i det oändliga och precis när jag tror att jag är klar då ändrar ja hela designen. Det är jag som är fröken beslutsångest personifierad. Minns nog bara ett snabbt beslut i mitt liv och det gällde ett stycke barbie. Å ja det var ju ett tag sen. Som sagt så lyckades jag i alla fall få en LO klar. Hallelulja! För korten har börjat bilda hög på mitt skrivbord...men nej....känn igen stress. Gahh!

Loud as a thundercloud...japp...kan säga såhär. När metallföremål sammanförs med köksgolvet med väldig kraft krävs Peltor. Undrar om inte ungen borde ha blivit hörselskadad för längesen.







Ni for ursäkta dom urusla bilderna men jag jobbar under tidspress här.
7.25.2011 0 kommentarer

Back in business....om det nu stavas så

Bloggare igen...som att jag inte har nog att göra ändå.
Låter som att jag är en strängt upptagen person. Det är jag inte.
Men är man mamma till en ettåring och husägare med hund så
tycks tiden liksom rinna iväg. Hoppas i alla fall att ja ska hinna
lägga ut lite LOs istället för att bara spana på andras. För det tycks
jag ju kunna klämma in i alla fall.
 
;